Mobil Palace

0-24 online rendelés 

×
 x 

0
Shopping cart
0
Telefonszámok
+36 70 532 4969
+36 30 620 7828
+36 20 376 1275
Nyitva tartás
H-P : 09-17
Sz: 10-14
Ez az ímélcím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Ajánlatunk!

Magyarországon a legkeresettebb műszaki termékek az olcsó kártyafüggetlen telefonok. (Valószínűleg Te is ezt keresel, ha már itt vagy a honlapunkon). Maga az olcsó kártyafüggetlen telefon fogalom két részből tevődik:

1. kártyafüggetlen telefon

2. olcsó telefon

Nézzük meg, hogy pontosan mit is jelent ez a két fogalomkör, és hogy hogyan szerezhetsz olyan olcsókártyafüggetlentelefont, amely tényleg kielégíti minden igényed.

A távol-keleti weboldalakról látszólag nagyon olcsón tudsz online telefont rendelni. Ezek persze nem a nálunk ismert nagy márkák, hanem „noname” mobilok.

Az online telefon rendelés mellett szólhat, hogy ezeknek a mobiloknak a műszaki adatai nagyon csábítóak. 8 mag, 2 giga, 15 mega, stb. Nagy a kijelzőjük, sok bennük a memória, nagy a kamera megapixele. Kártyafüggetlenek, bármelyik SIM kártyát befogadják. A legtöbbször kettőt is.

Jól mutat minden adat, csábító az összkép, akkor mi szólhat az online telefon rendelés ellen?

A kérdés mindig az, hogy amit kézhez kapsz, az a gyakorlatban milyen lesz. Mert az, hogy a műszaki paraméterek, a különböző alkatrészek együtt hogyan muzsikálnak, az csak a kezedben derül majd ki. Fizetni persze előre kell.

Olcsó telefonok kapcsán az első dolog, ami eszedbe jut ebben az országban az, hogy nincs ingyen ebéd. Vagyis az olcsó mobilok alacsony áraikkal csábítanak, de általában csiki-csuki lesz a végén – vagyis az olcsó telefon valamiért többe fog neked kerülni, mint gondoltad.

Az gondolom téged sem ajz fel, (sőt inkább felbőszít), hogy vacak telefont szerezz olcsón. De vannak olcsó jó telefonok?

Mit jelent a kártyafüggetlen telefon?

Ha a T-mobilnál veszel egy telefont az csak T-mobilos kártyával fog működni. Ha a Telenornál, az csak Telenoros kártyával. Ugyanez a helyzet a UPC-nél vagy a Vodafone-nál. Ha viszont nálunk a Mobil Palace mobiltelefon webáruházban vásárolsz kártyafüggetlen készüléket, akkor abba bármelyik bármely szolgáltató SIM kártyáját be tudod tenni, és működni is fog vele!

Call Center

Kérdése van? Segítünk!

Telefonáljon most!

Segíthetünk?