Mobil Palace

0-24 online rendelés 

×
 x 

0
Shopping cart
0
Telefonszámok
+36 70 532 4969
+36 30 620 7828
+36 20 376 1275
Nyitva tartás
H-P : 09-17
Sz: 10-14
Ez az ímélcím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Ajánlatunk!

Gyártó:
Válassza ki a gyártót
Találatok: 1 - 4 / 4

LG telefonok

LG H870 G6 4G 32GB

Bruttó ár: 120.890 Ft
Ebből ÁFA: 25.701 Ft

Részletek

LG H955 G2 Flex2 4G NFC 16GB

Bruttó ár: 59.900 Ft
Ebből ÁFA: 12.735 Ft

Részletek

LG K10 (2017) 4G M250N 16GB

Bruttó ár: 49.900 Ft
Ebből ÁFA: 10.609 Ft

Részletek

LG Q6 4G 32GB

Bruttó ár: 68.900 Ft
Ebből ÁFA: 14.648 Ft

Részletek

 

LG okostelefonok

A koreai vállalatbirodalmak családi alapítású sajátos csebol formátumban állami hátszéllel fejlődnek és a három legnagyobb között foglal helyet az LG. Napjainkra óriáscégként 1958-ban két műanyagipari vállalat összeolvadásával jött létre. Elnevezése a két korábbi cégnév megőrzésével akkor a ’Lucky Goldstar’ volt. Ennek rövidítése az LG, ami mögé egy jó marketing ötlettel a cég jelmondata, a ’Life’s Good’ (Az élet jó) évtizedekkel később került. (Vissza a lap tetejére...)

Az LG telefon története

Az LG első terméke egy kizárólag hazai gyártású rádió volt, amit a koreai ipar akkori helyzete szerint nagy technikai vívmányként ünnepeltek. Később kezdtek az elektronika egyéb területei felé terjeszkedni. A televízió iparága és a háztartási gépek mellett a számítástechnikában is jelentős fejlesztő cégként működnek, de fő tevékenységük az elektronika és azon belül a félvezető-ipar. 2005 évében vegyesvállalatot hoztak létre a NorTel kanadai telekommunikációs céggel, de LG telefon a gyártósoron már jóval korábban volt. 2001-ben jelentek meg az első színes kijelzős telefonjukkal és rá egy évre az első fényképezőgéppel kombinált LG mobiltelefon jött ki. Az első LG típus a B1200 volt, az első LG okostelefon érintőképernyős kivitelben 2007-es megjelenésű, majd 2008-ban következett az első Android alapú modell. Már 2011-ben ott szerepelt kínálatukban az LTE adatátviteli sebességre (4G) képes mobiltelefon, az Optimus LTE. (Vissza a lap tetejére...)

Legjobb LG telefon?

Kevesen tudják, hogy 2012 év végére az USA piacán az LG mobiltelefon összeladás egyetlen évre képes volt megelőzni az eladásokban vezető Apple Inc. forgalmát. Az LG által piacra dobott Prada telefoncsalád valódi sikertörténet, 2010-tól az Optimus számtalan verziója látott napvilágot, a ’G’ széria pedig ma van ott az igényes prémium kategória listáin. 2013-ban a maga nemében műszaki szenzációként jelent meg a ’G’ család Flex tagja, az LG hajlított telefon. (Vissza a lap tetejére...)

LG vagy Samsung telefon

A nagy vetélytárs Samsunggal szemben az LG a formai és a szolgáltatásbeli változatosságra fektet hangsúlyt. LG vagy Samsung telefon választáskor a vevőt a sokféleséggel sarkallja döntésre. Jellemző ez az LG mobiltelefon árak kialakítására is. A felhasználók eltérő anyagi helyzetére való tekintettel széthúzza az árskálát. Sokaknak a legjobb LG telefon a lehető legolcsóbb de számos szolgáltatást kínáló típus. Aki márkatelefont keres legszolidabb áron, akkor az LG Leon máris az övé lehet. (Vissza a lap tetejére...)

Kétkártyás LG telefonok (dual sim)

A műszakilag legjobb LG telefon viszont húzza magával a legmagasabb árat. Technikai vívmányként a kétkártyás LG dual SIM telefon választék lehetővé teszi a szolgáltatótól mentes mobilhasználatot és az eltérő díjszabások lehetőségeink a maximális kihasználását. A G4 család két tagja is alkalmas erre, a luxuskivitelű bőrbevonatos H818 és a pénztárcabarát H736 típus. Mindkettő a leggyorsabb LTE adatátvitelre képes és a modern G4 család tagjai. A H1818 verzió már 3GB munkamemóriát kapott és 3000 mAh kapacitású akkumulátora a legnagyobb teljesítményt garantálja. Gyors a processzora és alkalmas az igényes fotózásra. (Vissza a lap tetejére...)

Ha a kétkártyás megoldás nem feltétlenül igény, ugyanezt a tudást kapjuk a H815 modellel egykártyás kivitelben. Hasonlóképpen egy másik árkategóriában a kisebbik modellnek az egykártyás változata a H735 típus.

Kreatív LG okostelefon

Ha követelmény a sok adatbevitel gépeléssel vagy akár rajzolással, akkor jó választás a H635 modell a G4 családon belül, amelyhez beviteli eszközként a dobozában tartozék érintőceruza található.

A korábbi G3 típusoknak sincs szégyenkezni valója, sőt a versenyképes árral optimális választás. A D855 modellben is 32GB tároló memória és négymagos processzor dolgozik, műveleti memóriája már 3GB és alkalmas az LTE (4G) leggyorsabb adatátvitelre is. Hátoldali 13 megapixeles kamerája lézeres fókuszállítással működik és a bemozdulás ellen optikai képstabilizátort kapott. A G2 családból pedig a Flex2 képviseli az LG hajlított telefon formatervezését, élvonalbeli műszaki teljesítménnyel párosítva. (Vissza a lap tetejére...)

Legújabb LG okostelefon

A legújabb LG okostelefon a G5 modell, az LG flotta új zászlóshajója. Belül 4GB műveleti memória és igen gyors processzor, kívül fém hátlap és kettős hátoldali optika. Szakít az eddigi egybeépített telefontest koncepcióval és a telefon alul nyitható. Nemcsak az akkumulátor cserélhető gyorsan, hanem többfajta kiegészítő modul illeszthető hozzá. Egy mozdulattal válik igényes kihangosítóvá az LG Hi-Fi Plus révén a legújabb LG mobiltelefon, vagy tetszés szerint az LG Cam Plus modult használva profi fényképezőgéppé. Ha a technika szerelmesei az LG 360 VR modult csatlakoztatják, számukra az eddig létező összes LG telefon csúcsa, a G5 egy térhatású látványvilágot teremt. (Vissza a lap tetejére...)

Call Center

Kérdése van? Segítünk!

Telefonáljon most!

Segíthetünk?