Mobil Palace

0-24 online rendelés 

×
 x 

0
Shopping cart
0
Telefonszámok
+36 70 532 4969
+36 30 620 7828
+36 20 376 1275
Nyitva tartás
H-P : 09-17
Sz: 10-14
Ez az ímélcím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Ajánlatunk!

Gyártó:
Válassza ki a gyártót
Találatok: 1 - 16 / 16

Samsung telefonok

Samsung Galaxy Note 8 4G 64GB Dual-SIM

Bruttó ár: 238.500 Ft
Ebből ÁFA: 50.705 Ft

Részletek

Samsung A320 Galaxy A3 (2017) 4G 16GB

Bruttó ár: 72.000 Ft
Ebből ÁFA: 15.307 Ft

Részletek

Samsung A520 Galaxy A5 (2017) 4G 32GB

Bruttó ár: 90.000 Ft
Ebből ÁFA: 19.134 Ft

Részletek

Samsung G390 Galaxy Xcover 4 4G 16GB

Bruttó ár: 64.000 Ft
Ebből ÁFA: 13.606 Ft

Részletek

Samsung G920F Galaxy S6 32GB

Bruttó ár: 106.800 Ft
Ebből ÁFA: 22.706 Ft

Részletek

Samsung Galaxy Note 8 4G 64GB

Bruttó ár: 238.900 Ft
Ebből ÁFA: 50.790 Ft

Részletek

Samsung Galaxy S7 G930 32GB

Bruttó ár: 127.000 Ft
Ebből ÁFA: 27.000 Ft

Részletek

Samsung Galaxy S8 64GB G950F

Bruttó ár: 171.900 Ft
Ebből ÁFA: 36.546 Ft

Részletek

Samsung Galaxy S8+ 64GB G955F

Bruttó ár: 187.700 Ft
Ebből ÁFA: 39.905 Ft

Részletek

Samsung J320 Galaxy J3 (2016) 4G 8GB

Bruttó ár: 44.000 Ft
Ebből ÁFA: 9.354 Ft

Részletek

Samsung J320 Galaxy J3 (2016) 4G 8GB Dual-SIM

Bruttó ár: 45.000 Ft
Ebből ÁFA: 9.567 Ft

Részletek

Samsung J330 Galaxy J3 (2017) 4G 16GB Dual-SIM

Bruttó ár: 55.900 Ft
Ebből ÁFA: 11.884 Ft

Részletek

Samsung J530 Galaxy J5 (2017) 4G 16GB Dual-SIM

Bruttó ár: 69.900 Ft
Ebből ÁFA: 14.861 Ft

Részletek

Samsung J710F Galaxy J7 (2016) 4G 16GB

Bruttó ár: 70.000 Ft
Ebből ÁFA: 14.882 Ft

Részletek

Samsung J730 Galaxy J7 (2017) 4G 16GB Dual-SIM

Bruttó ár: 78.900 Ft
Ebből ÁFA: 16.774 Ft

Részletek

 

A Samsung koreai konszern több iparágat összefogó vállalatbirodalom. Állami háttértámogatással kereskedelmi vállalkozásból nőtte ki magát a világ egyik vezető elektronikai óriásává. Elektronikai iparágában a félvezetők kutatása, fejlesztése könnyű alapot nyújtott a mobiltelefon üzletágba való belépéséhez. Amikor csak a nyomógombos telefonok léteztek és a Nokia név szinte egyet jelentett a mobiltelefon fogalmával, a Samsung már ott volt a második vonalban a Siemens, a Sony, a Motorola márkákkal együtt. A Samsung készülékek a feltörekvő koreai ’kistigrisek’ egyikeként a versenyben kivívták maguknak a tekintélyt és elfogadott minőséggé váltak. (Vissza a lap tetejére)

Miért olyan népszerűek a Samsung okostelefonok?

A műszaki megoldások sokfélesége és az általuk bevezetett újítások sora miatt a vásárlóknak tetszik az új Samsung telefonok világa. Formatervezésben, a kezelési megoldásokban sokan nem is akarnak mást, csak a Samsung készülékek valamelyikét. A saját fejlesztésű kezelőfelület magától értetődő, intuitív jellege könnyen vezet végig bárkit a válaszható menüpontok elágazásain. (Vissza a lap tetejére)

A Samsung okostelefonok történelme

A Samsung 2001-ben érte el első sikereit az akkor piacra hozott „kavics” formájú mobiljával az SGH-T100-zal. Az akkori készülékek bár nagy tudásúak voltak, még nem voltak okostelefonok abban az értelemben, ahogyan ezt a fogalmat mai értelemben használjuk. Az első Samsung okostelefon megjelenéséig azonban egészen 2009-ig kellett várni. Miért pont ekkor jelent meg az első Samsong okostelefon?

Az okostelefonok az Apple amerikai vállalat iPod hordozható médialejátszóját tekintheti elődjének. Ebből nőtt ki egy olyan iPod, amivel már telefonálni is lehetett. A neve iPhone lett. Ezzel a multimédiás zenék és mozgóképek lejátszásáról áttevődött a hangsúly a telefonálásra és az ezzel összefüggő internet használatra, a rendszeres web böngészésre és a közösségi oldalakon a folyamatos ottlétre.

Ezzel a mobiltelefon piac teljesen átrendeződött. Az iPhone révén az amerikai megoldás volt az úttörő és a világ többi része hosszú ideig követő állapotban próbált ellenválaszt adni. Ehhez először is egy megfelelő szoftverre is szükség volt. (Vissza a lap tetejére)

Androidos Samsung mobilok

Az Apple saját iOS zárt rendszerű vezérlőszoftverével szemben az Android nyílt forráskódú Linux alapú szoftvert vetette be a Google. A szoftvert magát még 2005-ben vásárolta fel a keresőóriás, és így gyorsan megfelelő ingyenes alternatívát tudott kínálni azoknak a mobil gyártóknak, akik be akartak törni az okostelefonok piacára.

A Samsung elsők között volt, akik éltek ezzel a lehetőséggel. 2010 nyarán indultak hódító útjukra az Androidos Samsung okostelefonok a Galaxy telefoncsalád a Galaxy S modell megjelenésével.  Egyetlen processzor látott el minden feladatot, érintőképernyős volt a vezérlése, tíz centis képátlóval és 480x800 képpontos felbontással. Hátoldalán 5 megapixeles kamera volt és a belső memória SD-kártyával volt bővíthető. Akkora siker lett, hogy egyedül ebből közel 25 millió darabot értékesítettek. A Samsung készülékek sorában a Galaxy S2 még nagyobb sikert aratott egy évre rá, ebből 40 millió kelt el. Az iPhone visszaszorult, az Andriod alapú mobiltelefonok eladásai alkotják a világ összes értékesítésénke a nagyobbik felét, élén a Samsung okostelefonok választékával. (Vissza a lap tetejére)

Samsung kártyafüggetlen telefon modellek a Mobil Palace kínálatában

A Mobilpalace kínálatában a legújabb Samsung kártyafüggetlen telefon modellek találhatók. Van egy másik köre is az új Samsung telefonok szegmensének, amikor a mobil szolgáltatók a gyártóval úgy alakíttatják át a vezérlőszoftvert, hogy csak az adott mobiltársaság saját SIM-kártyáját fogadja el indításkor. Általában az ilyen telefonokat a mobilszolgáltató előfizetőknek értékesíti kedvezményekkel. (Vissza a lap tetejére)

A Mobil Palace csak Samsung kártyafüggetlen telefonokat forgalmaz.

DUAL SIM Samsung telefonok

A legújabb Samsung telefonok harmadik köre a két SIM-kártyával is üzemelni képes dual SIM mobiltelefon, ami természeténél fogva bármely szolgáltató SIM-kártyájából egyszerre kettővel is képes együttműködni, hívásokat fogadni és kezdeményezni.

Mitől függnek a Samsung telefon árak?

A Samsung okostelefonoknak kialakult egy prémiumkategóriás felső negyede, amelyik a 200 ezer forint körüli indulóárral mindig a legfrissebb modell és a piac legújabb technikai vívmányaival van felszerelve. A bevezetés után két évvel ezek a modellek általában már féláron kaphatók, igaz, hogy addigra két újabb topmodell okostelefont is piacra dob a Samsung. A Mobil Palace általában három generációt is tart készleten ezekből a csúcs okostelefonokból, így Ön is megtalálja az igényeinek és pénztárcájának leginkább megfelelő megoldást.

A Mobilpalace kínálatában csak új Samsung telefonok kaphatók, gyártói alapgaranciával vagy azon túli kiterjesztett garanciával.

A Samsung készülékek választékában jól kitapintható a koreai gyártó üzeltpolitikája így a Mobilpalace kínálatában is minden árkategóriában megtalálhatók a legújabb Samsung telefonok. A választék átfogó, Így Önnek se kell lemondania a márkáról azért, mert valamely szempontot semelyik Samsung modell sem képes teljesíteni. A felhasználók körében a Samsung telefon ár egyúttal tájékoztat arról, hogy milyen műszaki tartalomra lehet számítani. (Vissza a lap tetejére)

Mitől függ a Samsung telefon ár a Mobipalace mobiltelefon webáruházban?

Van, akinek a forma többet jelent, mint a belső technikai megoldások. A felhasználók nagy része nem a technikai jellemzők alapján választ, hanem az ismerősök, barátok véleménye vagy javaslata alapján keres telefont. A Samsung telefonok árai jól lekövethetők a kijelző méretének növekedésén keresztül. A gyártó a legnagyobb méretű kijelző mögé csoportosítja a többi minőségi paramétert, úgymint a működési sebességet, a vezérlőrendszer változatot, a tárolókapacitást, a fényképezési képességeket, az akkumulátor kapacitást és a külső megjelenés milyenségét. (Vissza a lap tetejére)

Samsung Galaxy Note okostelefonok

Aki a legújabb Samsung telefonok szolgáltatási körét a beszélgetésen túl egyéb feladatokra is szándékozik használni, a nagyméretű Note családból találhat megoldást, az érintő kijelzőt az ujjnál precízebb rajzolóceruzával is működtetheti. Ennek a modellnek a nagyobb modelljei már átcsúsznak a tablet kategóriába. (Vissza a lap tetejére)

Samsung Galaxy A okostelefonok

A Galaxy A sorozat elsősorban a megjelenésre koncentrál, a fémtok az üvegfelületekkel párosítva elegáns és előkelő formatervezésű igen komoly technikai tudással. Az elegáns megjelenés valamivel szerényebb belső erővel párosul mint az S széria esetén, így az ár kedvezőbb, ám a készülék sebessége és a beépített kamera még így is túlteljesíti a legtöbb felhasználó igényeit. (Vissza a lap tetejére)

Samsung Galaxy J készülékek

A Galaxy J széria a gyakorlatias megközelítésű telefoncsalád, az egyes modellek más és más paraméterben magaslanak ki. Egyes készülékek a fénykép készítésben jeleskednek, míg mások a hosszabb akkumulátor időre fektetik a hangsúlyt. Van, aki a kisebb kijelzőméret mögött erősebb műszaki teljesítményt szeretne. Egyértelműen a sokféle jellemző vásárlói szokás valamelyikét célozzák meg és így az új Samsung telefonok közül mindenki megtalálhatja a személyéhez leginkább illő modellt. A Galaxy S, a Note, a J és az A családok karakteres megjelenése ugyanakkor más márkákkal össze nem téveszthető Samsung dizájn. (Vissza a lap tetejére)

Call Center

Kérdése van? Segítünk!

Telefonáljon most!

Segíthetünk?